Ми у Facebook

Вітаємо із ювілеєм!

Вітаємо із ювілеєм!

Поділитися в соціальній мережі!

Педагогічний колектив та студенти природничого факультету вітають з ювілеєм кандидата географічних наук, доцента кафедри географії та методики її викладання Рибака Ігора Петровича!

Вельмишановний Ігоре Петровичу у цей святковий день, бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, оптимізму, невичерпної енергії та нових творчих успіхів. Зичимо Вам невпинного руху вперед, нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка з боку колег та однодумців, а професійна діяльність буде сповнена задоволення і творчими перемогами. Бажаємо також, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні вітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.
Ми знаємо Вас як яскраву, неординарну особистість, висококваліфікованого, вмілого керівника, науковця, який по праву може пишатися духовним та інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями.
Щиро зичимо, щоб Ваша творча енергія і життєлюбність, відданість справі та високий професіоналізм і надалі супроводжували Вас у житті.
Бажаємо Вам, міцного здоров’я, людського щастя, родинного тепла та Божої ласки! Нехай у серці не згасає вогонь любові до рідної землі, а все хороше, зроблене з душею та натхненням, хай повертається до Вас сторицею. Хай доля і надалі щедро обдаровує Вас мудрістю, енергією та натхненням! Завжди і у всьому будьте на висоті! Ми безмежно цінуємо Вашу доброту, розуміння та підтримку!!!

В цей дорогий для серця день
Бажаєм квітів і пісень!
Від друзів – щирих привітань,
Від зірок – здійснення бажань!
Від сонця – світла і тепла,
Щоб доля щедрою була!
І не спинити часу лік,
Нехай щастить весь довгий вік!

Коментарі закрито.