Ми у Facebook

U-Report

Поділитися в соціальній мережі!

05.03.2020р. відбулася зустріч студентів нашого університету з представниками всесвітньої ініціативи U-Report у місті Кам’янці-Подільському. На ній були наші студентки Вікторія Білоус, Марія Концунтейло, Софія Хомик та Уляна Лісова. Ініціатива U-Report була створена у 2011 році UNICEF в Уганді. Наразі ініціатива діє в 41 країні та охоплює понад 3 млн людей. Гості розповіли про U-Report як про важливий інструмент соціального моніторингу через повідомлення.
Суть U-Report полягає в тому, що люди реєструються у мережі Telegram або Viber, чи за допомогою смс-повідомлення та отримують розсилку з питаннями, які стосуються важливих моментів соціального та культурного життя молоді.
Невід’ємною складовою опитувань є анонімність респондентів. Це запезпечує чесність відповідей.
Для того, щоб стати ю-репортером потрібно знайти у Telegram бота UReportUkraine та натиснути кнопку старт. Після відповідей на декілька питань ви стаєте повноцінним ю-репортером. Під час вчорашньої зустрічі наші студенти теж зареєструвалися у U-Report. Серед зареєстрованих було проведено розіграш світшоту, який виграла наша студентка Уляна Лісова.

Світлина від Уляни Лісової.
Світлина від Уляни Лісової.
Світлина від Уляни Лісової.
Світлина від Уляни Лісової.
Коментарі закрито.